Megéri 116. 000FT-t kiadni egy okostelefonért? ( Nokia Lumia 1520 a kiszemelt)
Figyelt kérdés
Sziasztok most 10-én kapom meg a legelső fizetésem! De ha elköltöm telefonra, akkor nem marad semmi. Viszont ez a telefon nagyon bejön, igaz kicsit tartok attól, hogy hogyan tárolnám a 6collos telefont... Vélemények, tapasztalatok, vagy esetleg más telefon? Android kizárt! ( Android=legjobb felső-kategóriás telefonok, laggoló szoftver)2014. júl. 27. 16:44
11/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk sajnálnám az egész fizetésem rááldozni... Igényes akadás mentes igényes megjelenésű 4,5 coll feletti telefont szeretnék (facebook,zene,navigáció jó képek, mondjuk kb mindenki erre használja, senkisem használja ki 100%-ig)
2014. júl. 27. 17:10
12/17 anonim válasza:
Egyre megy lejjebb a minimum képátló igényed. Szerintem vegyél 920-at, vagy 925-öt
13/17 A kérdező kommentje:
Csak nem szeretem a kis kijelzőt...
2014. júl. 27. 17:16
14/17 anonim válasza:
szerintem is maradjon mondjuk a 925 akkor. illetve esetleg az 1020, de szvsz nem az igazi...tényleg pro képeket csinál, de lehetne jobb is. gondolom ezt az 1520-at is ennyiért úgy nézted ki, hogy valami 2 év bolti gariban. kb 1020-ak is ebben az árkategóriában vannak ilyen konstrukcióban. szerintem a nyers erő wp-ben nem szab akkora különbségeket telók között, 1020ban is van 2 giga ram, ami azért jó előre bebiztosítja a későbbiekben, egyedül az amoled kijelző az, ami nekem nem jön be...ebben mondjuk jobb az 1520 ips-el.
15/17 A kérdező kommentje:
Így van!
2014. júl. 27. 19:21
16/17 anonim válasza:
Magyarországon csak egy átlagos ember ennyi a fizetése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!