Barka Pali kérdése:
Hogyan tudok vírus irtani több féle képen androidon? Külső (számítógép felőli) vírus irtás van? (ha rádugom a telót a gépre és úgy?
Figyelt kérdés
Furán viselkedik a telefonom egy napja. Neteztem vele (próbáltam kerülgetni a sok k*csög felugró reklámot -több kevesebb sikerrel-), majd azt vettem észre, hogy a telefon azt csinálja, hogy akármilyen ablakot nyitok meg, 1 percen belül bezárja. Akár a menübe lépek vagy akár hova 1 percen belül visszadob a főoldalra. Így nem tudok semmit csinálni, még azzal is megszenvedtem, hogy leszedjem az AVG vírusirtót, hát még mire lefuttattam... és annyit ír az AVG, hogy kapcsoljam ki a beállításoknál az ismeretlen forrásokat, mert nem előnyös, ha be van kapcsolva.2014. júl. 25. 19:22
1/5 anonim válasza:
Csinálsz egy hard resetet és olyan lesz mint ahogy vetted.
2/5 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudom megcsinálni? :)
2014. júl. 25. 19:55
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
...és Te szerinted nem vagyok túl rajta? :D Nem jókedvemből írtam, hanem mert nem találtam semmi használhatót kincsem
2014. júl. 25. 20:05
5/5 anonim válasza:
Még eddig te se írtál semmi használhatót,mert még azt se tudjuk milyen mobilod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!