Mit tudok csinálni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy programot a gépemre. Amikor töltötte kiírta h módosításokat hajthat végre a gépemen de bármikor ha töltök valamit akár gépre akár telóra kiírja nekem és még semmi nem volt ezért megint hagytam. A programmal együtt lejött még valami ami miatt nem a megszokott keresőm ugrik elő amikor netezek hanem egy másik. Ez még nem lenne akkora baj de a telóm csatlakozóját nem ismeri fel a gép pedig mindkettő jelzi h csatlakozva de nem találom a nevét se meghajtóként se máshogy. Létezik h valamit elállítottam rajta és csak ez a baj vagy biztos h vírus?2014. máj. 1. 22:20
1/2 anonim válasza:
Inkább valamit elállítottál. A kereső problémád megoldhatja egy egyszerű uninstallálás. (Keress a programok között olyat ami nevében szerepel a "toolbar" vagy a "search engine" szó)
2/2 A kérdező kommentje:
Már megoldódott tényleg vírus volt de azért nagyon köszönöm a választ :)
2014. jún. 14. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!