Na ilyet még nem pipáltam? Több lent
Figyelt kérdés
A haverom unoka öccse 5 éves tegnap az asztalról le vette a haverom telefonját és be rakta a mikroba . Azóta a teló meghalt nem kapcsolódik be a mikro pedig zörög valszeg azt is cserélni kellesz :( Minden esetre a teló még garanciás volt szerencsére semmi nem látszik kívülről be is vitte ma, szerintetek cserélni fogják?2014. júl. 25. 11:06
11/14 Come back válasza:
Soha nem cserélik ki a telefont. Ha nem tudják, hogy mi a baja, panelt szoktak cserélni. Viszont ha első pillantásra nem tűnik fel, hogy mikrohullámú sütő áldozata lett a telefon és panelt cserélnek. Az akkor sem fog működni, a többi kiégett áramkör miatt. Legalábbis én úgy gondolom
12/14 A kérdező kommentje:
De ha nem tudják meg javítani és semmi nem utal hibára és mindent megprobáltak már , akkor általában cserélik és ezt elő is írja a garancia 15napuk van elvégezni ha tovább tart cserélniűk kell egy új telóra, ha jól tudom.
Amúgy meg szerintem 2-5mp alatt max a chipen belül éghet szét oda meg a jó isten se fér hozzá, egyszer bizony isten veszek egy eldobható garis telót is kipróbálom a mikroba vajon valóban tudják mi okozzta :)
Mert nem hiszem hogy mindent ki tudnak deríteni volt már rá példa hogy el romlott a haverom Vodafone 547-e minden ok nélkül és pár napon belül cserélték is egy 547i-re és semmi magyarázatott nem adtak mi volt a hiba oka, na arról annyit hogy addig nem cserélik még nem tudják a hiba okát!
2014. júl. 29. 07:37
13/14 Come back válasza:
Tapasztalatból tudom, hogy bevittek egy tele hibával egy S2 típusú telefont a Samsung szervízbe. 1 hónapot ültek rajta és végül is az összes alkatrészét cserélték, de ugyanazt a telefont adták vissza! A szervíz nagy nehezen ad csere készüléket is, nem hogy vadonatúj készüléket adnak. Ha nem tudják, hogy mi a baja. Cserélik az alkatrészeket, a panelt, a chipet. Ja, és mivel ember Alkotta a mobiltelefont, így hozzáférnek bármihez. A chiphez is
14/14 anonim válasza:
A szerelők sem hülyék...értik a dolgukat (általában) tudni fogják mi történt és a garancia bukta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!