Iphone 5 töltésprobléma?! SOS
Van egy használt Iphone-om, laptopról töltöm, ahogy csatlakoztatom korábban folyamatosan kiírta hogy nem megfelelő a tanúsítvány ezért nem támogatja a kiegészítőt (gondolom itt a töltőkábelt érti) és nem töltött viszont forró volt a töltő azon része, amit a telefonba kell dugni.
Bementem a szervizbe, vettem új kábelt, mondván, hogy biztos nem gyári ami volt hozzá. Most új (gyári) kábelről ugyanígy előjött ez a hiba, de még egyelőre segített az újracsatlakoztatás. Mi lehet a hiba? Köszi a válaszokat!
1: miért laptopról töltöd?
2: mivel használtan vetted, nem tudhatod, hogy előtte hogyan töltötték/használták, simán lehet, hogy utángyártott töltőfejjel elb.szták benne a töltőelektronikát.
3:óvatosan pucold meg az érintkezőket.
1: azt mondták, hogy így hosszabb életű lesz a telefon
2: ha ilyen módon elcseszték az elektronikáját, javítható?
1: ez hülyeség - ha lassabban töltöd az akkut, attól még ugyanannyira használódik az, a ciklusok száma számít.
2: ha ez a baja, nem tudom, hogy javítható-e.
3: gari nincs rá?
nem is kell garanciapapír hozzá. írd le privát üzenetben a szériaszámát
(beállítások/általános/info/sorozatszám)
nem szívesen adok ki róla infót, de ha leírnád, hogy mit hogyan csináljak, akkor azt megköszönném, lehet másnak is segítség lesz a későbbiekben :)
viszont azt lehet tudnod kell, hogy a telefont eredetileg Amerikában vásárolták..
azért írtam, hogy privátban küldd..
a gariidőt itt lehet leellenőrizni:
ide üsd be a szériaszámot. Ja igen, az ájfon 5s világgaranciás, szóval az usa-vásárlás nem gáz.
A hiba okának kiderítése nélkül diagnózist sem lehet felállítani, mint ahogy egy, a hasát fájlaló embernél is lehet a diagnózis végstádiumos gyomorrák vagy csak sima hasmars.
Garis a készülék? Ha igen, szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!