Szerintetek az iPhone 6 jó telefon lesz?
Figyelt kérdés
Tervezek majd venni egy 4.7 colosat.2014. júl. 23. 22:21
1/8 anonim válasza:
Ki nem szarja le. A hülyéje eddig is megvette,bármilyen volt.
2/8 Zakathol válasza:
Szerintem a Galaxy S4-S5 példájához hasonlóan alig lesz érdemi fejlődés az 5s-6 között. Számokban biztos erősebb lesz (több ram, magasabb órajel, több megapixel és nagyobb kijelző) de pl 5s-ről szinte biztos hogy felesleges lesz váltani rá.
3/8 A kérdező kommentje:
Első: nem az áráról érdeklődtem.
Második: i5-ről cserélnék. az iOS 8-cal és a legújabb A(-as processzorral, meg az új kompprocesszorral biztos jól fog működni a HealtBook. Többek közt ezért is váltanék. De maga a hardver is egy érv.
2014. júl. 23. 22:38
4/8 anonim válasza:
"Ki nem szarja le. A hülyéje eddig is leszólta,bármilyen volt." Bár fogalma sem volt róla milyen. Csak az irigység dominált mindig is.
Mondjuk ha tényleg tepsi lesz akkor nem tudom mit veszek ha lejár az ötös mandátuma... Remélem addigra újra divat lesz a minifon.
5/8 A kérdező kommentje:
nem biztos hogy úgy fog kinézni mint a legtöbb tepsifon :) lehet hogy nem is 4.7 col lesz
2014. júl. 23. 22:54
6/8 anonim válasza:
Senki nem tudja milyen lesz, elég jól titkolóznak.
Csak az elsőre reagáltam :)
De ha tényleg húsvágó deszka méretű lesz akkor nem tudom mit veszek...
7/8 anonim válasza:
Nyilván! Bár szerintem az eddigiekkel sem volt semmi baj . Én speciel biztosan nem fogom lecserélni a jelenlegi iPhonomat ,csak azért mert kijön a 6-os . Nem flancolásra használom ,hanem mert megfelel nekem minden szempontból .Meg vagyok elégedve vele és csak azért mert az húúú újabb (lesz),és biztos mennyivel jobb is ,nem fogok váltani !
8/8 A kérdező kommentje:
Az iPhone-okban abszolút meg lehet bízni. Osztálytársamnak 3GS-e van. Ugy vágja, mint én az iPhone-om. Pedig mikor is jott ki? 2009 azt hiszem. Akkor 5 éves:)
2014. júl. 24. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!