Milyen telefonod van, miért? Kor, nem?
Nekem Sony Ericsson W580 van és azért, mert tavaly decemberben akciós volt (23.990). De szeretem is, mert vettem hozzá egy 2GB memókártyát és sok mindent tudok rá tenni és szeretek rajta zenét hallhatni. Még azt hiszem egy ideig nem cserélem le. :)
16/L
nokia 5530 xpress music
mert megkaptam az első ösztöndíjamat és az előző telóm pont tönkrement, így a pénzemből futó lehető legjobbat akartam megvenni (56ezer volt mindennel együtt, kártyafüggetlenül). ráadásul tetszik a külseje meg minden:)
c
Volt már sok ilyen kérdés, de tess válaszolok:
Sony Ericsson C905
Meg vagyok vele elégedve, csak az offline gps-t hiányolom (de próbálom beüzemelni a garmin-t).
Meg már 3-4 szokásos telefonom volt, így már meguntam, és egy érintőképernyős jó lenne, majd ha elromlik (de azért remélem sokáig bírja)
Szia! most eyg nokia 5310-es telefonom van :) de nemsokára kapok egy sony ericsson w995-öt :D
15/L
nokia 3120.
és azért mert nokia:D
de most akarok uj telót.
Samsung Corby.
Igazából csak azért mert régóta szerettem volna lecserélni a J700-amat, és apám rendelt az interneten egy éríntőset, erre fel én is redeltem egyet magamnak, amit karácsonyra kaptam meg :D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!