Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyek mostanság a legbeválóbb...

Melyek mostanság a legbeválóbb telefonok? (sony, samsung)

Figyelt kérdés
Gondolok ezalatt olyanra hogy ár kb. 50-70 000 Ft között. Személyes vélemény is érdekelne

2014. júl. 23. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nokiák. Pl Lumia 625, 630
2014. júl. 23. 15:24
 2/3 altrifla ***** válasza:
Most vettem 1 Xperia z1 compaktot a T-mo.. nál, igaz kissé kilóg az árkorlátból, de ha összehasonlítod a sima Z1-el a tudását és az árát, akkor most nagyon +éri szinte féláron. Szerintem.
2014. júl. 23. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem csak mostanság, mindig is az a legbeválóbb telefon, amire vigyáznak, és csak arra használják, amire gyárilag kiadták.

Nekem még van 15 éves, működőképes telefonom, mert soha nem dobtam ki egyiket sem, ha újat, jobbat vettem.

példul nem akarom megtudni, hogy a Z1-em ütésálló-e, vagy vízálló-e, mint ahogy hírdetik...

egyszerűen használom.

de mindegy, hogy mennyibe kerül, a nagymutternak vettem egy tízezres telefont tíz évvel ezelőtt, és ma is tökéletes.(a nagyi is)

csak vigyázni kell rá...nem barkácsolni, fürdetni, csakazértistuningolom...az mind kuka..

2014. júl. 24. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!