Feet. Wml ez mi lehet?
Figyelt kérdés
Lányom kapott egy Nokia telefont karácsonyra, két ünnep között tettem rá 1500ft-ot és a napokba jött az sms hogy 300ft alá csökkent. Megnéztem nem telefonált annyit, nem küldött annyi sms-t stb... hogy ennyi idő alatt elköltse azt a pénzt. Mikor nézegettem az sms-eket találtam egy rendszer üzenetet:
Feet.wml
Lehet ezzel kapcsolatban a dolog?
2010. jan. 9. 20:28
1/2 anonim válasza:
A .wml kiterjesztés (Wireless Markup Language)vezeték nélküli jelölő nyelv, amelyet a WAP specifikációt támogató eszközökhöz találtak ki. Valószínű, hogy WAP böngészéssel fogyasztotta el a pénzt a telefonról!
2/2 Sikoltó válasza:
A dl1 sms247 tv egy roh@dt $zemét cég és ez volt a legfinomabb megfogalmazás!
Ha rájuk mész küldik az sms-t ezerrel és 4 angol font /db
Lemondani nem nagyon lehet van rá lehetőség h írsz e-mailt nekik, de 10ből 9 szer szarnak rá
vagy bemész a szolgáltatóhoz és letiltatod, igazából ha összejönne többszáz emberke lehetne pertársaságot létrehozni és beperelni ezt a sz@art, de a magyar emberek túl birkák ezhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!