Az érintőképernyős nagy kijelzős telefonokat sűrűbben kell tölteni?
Figyelt kérdés
ismerősömnek két naponta kell tölteni...2010. jan. 9. 19:09
1/6 anonim válasza:
Attól függ, ki mennyit használja. Én szilveszterkor töltöttem fel utoljára, és még mindig van rajta két egység. :)
2/6 anonim válasza:
nekem iphoneom van és naponta töltöm de szerintem ezzel nincs nagy gond mert ezért elég nagy teljesítményű kütyüt kapok.
3/6 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat :))
2010. jan. 9. 21:04
4/6 anonim válasza:
Nekem Samsung Omnia HD-m van és azt minden nap töltöm, mivel elég sokat használom!
5/6 anonim válasza:
samsung s5230am van. Kb 5 naponta töltöm.
Sokat merítheti a kijelző fényereje. Ezt akár vissza is állíthatod valamennyire. (én is ezt tettem)
20/L
6/6 anonim válasza:
nekem samsung s5230-om van és minden nap kb 1,5 órát hallgatok rajta zenét és napközben is elég sokat használom, játszok rajta, fényképezek stb.. és mégis egy héten 1X töltöm és semmit nem állítottam vissza rajta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!