Miért csak az Applet meg a Samsungot tudják színi?
Az egész neten az megy, hogy szar z Apple Mondja sok ember.
Szar a Samsung Mondja sok ember!
Mintha csak Apple Iphone meg Samsung Galaxy létezne a világon!
A HTCvel, Sonyval, LGvel, ZTEvel, Nokiaval, Blackberryvel mi a helyzet?
Ne emeltessünk szobrot a hulladék Samunak, kedves bértroll?
Ha azon múlana egy márka minősége hogy az emberek mennyire ismerik akkor itt nagy baj lenne!
Nem veszed fel a Samsungot vezetéknévnek, bértroll?
"Ennek egy oka van: a legjobb reklám a szóbeszéd."
Az biztos, főleg mikor a Samsung beetette a felhasználókkal, hogy jön a 4.1 a Mini 2-re...ha abban a cikkben elolvasod a hozzáslásokat, csomóan pont emiatt vettek pl. mini 2-t. Nem kaptak még 4.0-t sem.
Nem kell agyonisteníteni a Samsungot. T-mobilban jártál már? Minden esetben Samsungot fognak rád testálni. Remélem tudod, hogy miért...
Azt nem értem, hogy az ÉN kommentemet miért kellett eltávolítani a basásskodó modiknak, nem volt benne gyűlöletkeltés.
Come back, még egyszer írom, olvasd el a kommentjeim, szerintem adtam pár választ, hogy miért nem olyan fene nagy májer a Samsung. (De nem szar, ne sarkítsd ki.)
"Galaxy S4 Miniről beszéltek le"
az egyik legjobb készüléke a Samsungnak. Mit ajánlottak helyette, csak nem Galaxy Youngot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!