Miért csak az Applet meg a Samsungot tudják színi?
Az egész neten az megy, hogy szar z Apple Mondja sok ember.
Szar a Samsung Mondja sok ember!
Mintha csak Apple Iphone meg Samsung Galaxy létezne a világon!
A HTCvel, Sonyval, LGvel, ZTEvel, Nokiaval, Blackberryvel mi a helyzet?
Látod kedves kérdező? Tiszta gyűlölet van a Samsung irányába!
Mert a Sonynak, az LGnek nincsenek profi marketing szakemberei! Mi? Nekik nincsen pénze reklámra? A marketing miatt nem vesznek az emberek minőségi termékeket, ahhoz több is kell! Áruld el kérlek, hogy miért veszik az emberek a világon a Samsungot? [link]
Miért veszi gazdag, okos, buta, szegény a Samsungot? Mert szar? Ugyan már! Egy termék sikerét eladási számokban mérik! Igen, 40 ezres telefon az Ace, de én nem sokkal többért vettem 3 éve s azóta is jó az eredeti akkumulátorával!!! Mert a telefonra vigyázni kell! Murphy törvénye: ami elromolhat, az el is romlik (előbb vagy utóbb)! Ha a Sony lenne a Top eladó. Te azzal jönnél, ez 100%!!!
Utolsó előtti kommentelő, a SAMSUNGról beszélni mióta trollkodás? Te kis 10 éves nokedli! Azt viszont egyikőtök se tudta meg indokolni, hogy miért szar a Samsung!!!
Khm. A második negyedévben legtöbbet eladott telefonok top 10-es listájában 3 iPhone szerepel, és 5 Samsung. Az első az iPhone 5s, ami már kb 8 hónapos, míg a második Galaxy S5 ami még szinte új, és így is többet adtak el az iPhoneból ennyi idő után. 3. iPhone 5c, 4. iPhone 4s. Az Apple jelenleg összes kapható telefonja szerepel a listán, ráadásul nagyon jó helyen. A Samsung több tíz, több száz telefonjából meg 5 van ott. 👏👏👏 Gratulálok.
Hol a Samsung a legsikeresebb telefongyártó? Az Applenek a legnagyobb a bevétele, ők adtak el a legtöbbet egy készülékből, a Samsung csak az összesített darabszámban nyert.
Ráadásul normális reklámokat sem tudnak csinálni, a legutóbbi 4 reklamjuk az Apple termékek fikazasáról szólt. 👏👏👏
Miért veszik annyian a Samut? - Erre csak egy válasz van: Sok a butított ember!
És ha annyira kiváncsi vagy rá 34 éves vagyok!!
Még mindig nem kaptam választ. Miért szar a Samsung? Az Apple amerikai cég, és éppen ezért az összes amcsi hazafi hazai terméket vesz. Ha netalántán Indiai cég lenne, nem sokan vásárolnák, legalábbis sokkal kevesebben. Na, bumm!!! Az Apple jobban teljesített és milyen szar lehet ezüst érmesnek lenni!!! Az IPhonet ugyanúgy szidják, mint a Samsungot mellesleg. Lásd a fenti kérdés.
Te pedig 34 éves kommentelő, mióta trollkodás a Samsungról beszélni? S Mégegyszer írom, hátha most sikerül elolvasni: nem csak a buta ember vesz Samsungot. Ha a világon mindenki buta lenne, kihalnánk! Nem csak a jó marketing miatt vásárolnak Samsungot, szart még a nagyon hülye se vesz. A minőség miatt! A 3 éves Samsung Ace még mindig tökéletesen működik [link]
Egy kép nem bizonyítja, de talán az igen hogy múlt héten adtam oda az Ace-emet egy ismerősnek, és egyszerűen imádja. Sony Ericsson Xperia X8-eól váltott.
És ha a Samsungot a marketing miatt veszik akkor az Abba is a reklámjaik miatt volt népszerű? Na ugye hogy nem? Persze vannak hibáik, elismerem. De ha már a zenénél vagyunk, a KISS tagjai sokszor botrányosan viselkednek, de mégis imádják őket az emberek, teljesen érthető módon, mert jól csinálják amit csinálnak. Pont ezért veszik a Samsungot is. A rengeteg pozitívum elfeledteti a kisebb hibákat a használóval.
Igen, Come back...nem arról van szó, hogy szar a Samsung, de ha nem folyna a csapból is Samsung, akkor sehol nem lennének. Azt hiszed a vásárlók 95%-a (az átlagfelhasználó) ért valamit is a telefonokhoz? Mellesleg:
Pl. ezért nem szeretem a Samsungot. Meg az - anno csúcskategóriás - Galaxy S-em sem kapott még egy 4.0 Androidot sem.
"Az elmúlt években a Samsung nagyon sokat fejlesztett, hogy a lehető legtöbb innovatív megoldást nyújtsa a használóknak, és legyőzze az akkor még a piacon uralkodó iPhone-t. Ma már nem a hardverezettség a legfontosabb tényező vásárláskor, hanem azok a szoftveres megoldások, amitől valóban okossá válik egy mobil és nagyban segítik a felhasználók napi tevékenységeit. Ilyen például a Smart Stay funkció, vagy éppen az SMS/Dial (ezeken kívül sok érdekes és hasznos funkció van még). Előbbi ébren tartja a kijelzőt, amíg azt érzékeli, hogy tekintetünk még azon van, míg utóbbi segítségével SMS olvasás vagy írás közben elegendő a fülünkhöz tartani a telefont, és a beszélgető partnert rögtön tárcsázza is az eszköz. Ezek olyan funkciók, amelyek nagyban segítik a Samsung értékesítését világszerte, valamint ha az iPhone-ban láttuk volna ezeket először, akkor a legtöbb fanatikus szeretné ezt viszont látni az Androidban is. Hát itt van." Forrás: androbit.net.
Az egy dolog, hogy nem értenek az emberek a telefonokhoz. De ha van egy zöldség piac, ahol az emberek többsége a Samsung standján vásárol, és nem a Sonynál az nem véletlen. Én ugyanannyi Sony reklámot látok, mint Samsungot. Az összes cég ugyanazokkal a reklám eszközökkel és reklám szakemberrel rendelkezik. Mégis a Samsfogy inkább. Ennek egy oka van: a legjobb reklám a szóbeszéd. Amikor az egyik ismerősöm okos telefont akart venni. 10 emberből 7 a Samsungot ajánlotta.
Írtam az előbb nem a Mini a mérvadó!!! S az előttetek szólók ócsárólták a Samsungot indokolatlanul! Trollnak neveztek. Most meg kussolnak, mint szar a fűben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!