Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy iPhone 5s-re mennyi appet...

Egy iPhone 5s-re mennyi appet szabad letölteni (vírusok miatt)?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kaptam egy iPhone 5s-et amit nagyon nagyon szeretek :D

A barátnööm azt mondta, hogy ne nagyon töltsek le appeket, csak egy kettööt a vírusok miatt... De szerintem egy iPhone nem iPhone, ha nincsenek rajta a jó kis dolgok és egy két játék...

Mire ügyeljen a letöltéseknél, ha nem akarok bajt ?

2014. júl. 19. 08:16
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*ügyeljek
2014. júl. 19. 08:17
 2/11 anonim válasza:
Nem kell annyira ügyelni! Az én iPhone 5-ömön 200 app van... Semmi baja! Az App Storeba csak biztonságos appok kerülnek be! Az Apple nagyon aprólékosan átvizsgálja az appot piacra dobás előtt! Ha más forrásból szedsz le appot(pl.: internet), akkot vigyázz!
2014. júl. 19. 08:29
 3/11 Saavedro ***** válasza:
Arra ügyelj, hogy ne hallgass a barátnődre, aki egy nagy lószrt ért az iPhone-okhoz.
2014. júl. 19. 08:30
 4/11 anonim válasza:
37%
Az iPhone azért iPhone, mert nem olyan, mint a többi telefon, hogy olyan könnyen összevírusozódik!
2014. júl. 19. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
iPhone-ra nincs vírus, legyél nyugodt.
2014. júl. 19. 08:39
 6/11 anonim válasza:
19%
LoL.
2014. júl. 19. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
iphonera nincs virus, az app store zárt, fel se tudna oda olyan dolog kerülni ami vírusos, ilyenektől nem kell félned
2014. júl. 19. 09:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért ezt nem jelenteném ki, hogy nincs.

Van, csak ritka és sajnos lehet olyan kódot írni, ami káros lehet a telefonra és mégis felkerülhet az appstore-ba.

De ez ritka.

Onnan nyugodtan lehet töltögetni mindent.

DE a netről, más forrásból már más helyzet, azokat kerüld.

2014. júl. 19. 11:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézz utána, hogy iPhone-on 99.9%-ban nincs vírusos Applikáció. Sőt szerintem 100%-ban.! ebben biztos lehetsz! akármennyi app-ot le tölthetsz, nem fogsz vírust kapni! ez nem Android! ;)
2014. júl. 23. 22:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Nincs, nem létezik 100%-osan biztonságos rendszer vagy szoftver.

Ez alapszabály, hiába "szerinted" nem így van.

2014. júl. 23. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!