Milyen telefont vegyek a kislányomnak?
már régóta Samsung S5230 telefonja van neki,kb 2 éve,vagy talán több is. Szeretne szülinapjára egy újat. Mindenképpen androidos legyen.. Nem szeretnék neki Iphone-t és egyéb hasonló butaságokat venni neki.. Szerintem ez neki felesleges. Valami egyszerűbbre és persze olcsóbbra gondoltam. (érintőképernyősre)
Már néztem egyet,a Sony xperia sola-t. szerintem az árban is megfelelő,és a használata is egyszerű. Vélemények róla? vagy esetleg valami más ami jobb lenne? (kislányom 13 éves) Köszönöm előre is a válaszokat!
hát, a sonykat nem ajánlom, szerintem borzalmasan rosszul összerakott gépek. A ZTE sokat tud, és elég olcsó, ha új hűséget kötsz rá. A Samsungok nagyon időtállóak, viszonylag jók és elég korszerűek. Sokáig bírják, és elég jó az akkujuk is általában. Alcatelt semmikképp, azok tragacsok. A blueberryk drágák, de sokat tudnak.
Szerintem, ami fontos a telefonban, az az, hogy tudjon GPS-t. Kevés nem tud mostanában, de erre érdemes figyelni, ha az ember eltéved (és biztos megy már helyekre egyedül), nagyon hasznos a dolog. Figyelj arra, hogy gagyin nézzen ki, és ne legyen túl nagy, túl hivalkodó - ezeket előszeretettel veszik ki kislányok kezéből. Férjen el a zsebében, vagy kismotyóban, ahol tartani/hordani akarja, kilógás nélkül.
Belsőre minimum két magos processzorosat keress, 1 giga rammal - ha azt szeretnéd, hogy ne kelljen 1 év múlva újat venni.
A használata ennek a generációnak már minden telefon egyszerű, szóval ez szerintem kevésbé szempont. mindent remekül meg lehet tanulni, ezzel nem lesz probléma :)
Telenornál HTC 500 egy jó készülék, és ez két év múlva is az lesz. Nem tudom, milyen árkategóriában keresel - itt nem volt xperia sola.
a zte jó, de nincs csúcstelefon árban. Nekem fél éves blade super van, kemény 700 pénzért vettem. Kössz a lepontozást, és bocs, hogy utánanéztem.
Hardresettel még nem találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!