Melyik lenne jobb vétel, ConCorde Smartphone 5005, vagy Nokia Lumnia 625?
A ConCorde formája, tudása nagyon tetszik. De úgy hallottam, hogy vannak vele szoftveres problémák.
A Nokia márkésabb készülék és árban olcsóbb is.
Nokia LUMIA 625, "N" nélkül.
Sokkal jobb telefon
"Windows 8.1 nem = a Windows Phone 8.1-gyel, de gondolom utóbbira gondoltál"
Tudom, utóbbira gondoltam.
A ConCorde-nak ha csak a memóriáját nézzük, kétszer akkora RAM van benne mint a Nokiában és másban is erősebbnek tűnik. Volt már ilyen a kezemben, használtam is. Nekem elsőre nagyon bejött és gyönyörű szép.
Viszont akkor is csak egy no-name kínai telefon. (Igen, a forgalmazó magyar cég, ezzel tisztában vagyok. De ha valamit pl én rendelek Kínából az e-bayről, attól hogy esetleg a magyar posta fogja kihozni, nem lesz magyar termék a cucc.) Amiért 60k-t egy kicsit sokallok.
Elolvastam róla sok fórumot, rengeteg tesztet. A gps nem működik. Amit a "fullos support" megold, ha beviszem nekik személyesen egy szoftverfrisítéssel. Csakhogy akkor meg más nem fog működni és akadozni fog.
Múltkor mikor az egyik nagy műszaki áruházban nézegettem ezt a telefont, pont egy ilyet vittek vissza és reklamáltak garanciában. Szóval nem tudom...
A Windows PHONE-t is próbálgattam. Az nagyon tetszett. Androidos telefonom eddig is volt. Nekem a W jobbnak tűnt. De maga a körítés, a "vas" nem tűnik túlságosan erősnek, inkább átlagos. A kinézete szintén. De azt hiszem inkább efelé hajlok.
Különböző rendszerek különböző igényekkel, a WP kisebb erőforráson is üzembiztos, nagyon jól van optimalizálva.
"Az amerikai szoftveróriás nemrég a minden készüléken akadásmentesen futó kezelőfelület titkairól is beszélt, így többek között az is kiderült, hogy a fejlesztőrészleg mindig a leggyengébb műszaki paraméterekkel bíró modelleken teszteli az új szolgáltatásokat, és ha azon gördülékenyen üzemel, akkor onnan már egyszerű a felfelé skálázás."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!