Huawei Ascend Y530 vagy Nokia Lumia 630?
Hát én inkább Huawei párti vagyok nekem most is az van!
A nokiában rettenetesem nem teszik a fapados menüje.Ha nem volt még Nokiád csak androidos telefonod semmiképpen sem ajánlanám.Sok szól ugyan a nokia melett pl az isp kilyelző,amit az y530-ban nem látok.Bár az ényémben az van.
De a huavei 2 magos procilya elég jó.Rájta van a Jb és a legujabb rom is akadásmentesen fut rajta.
És elhiheted sokkal,sokkal szebb mint a nokia menüje.
Csak egy sztori:
Mikor anno megvettem a Huawei ascend g300-as telót és mutogattuk egymásnak a telefonokat odajött egyik haverom és előrántotta a 100 ákárhány ezer forintos Nokia lumnia mittudom hanyast és elkezdett villogni vele.
Én meg mondtam neki,hogy ezt nézd csak meg!
Hát majdnem elsírta magát.Gyakorlatilag nem volt olyan része a telefonnak amit a Huawei ne pipált volna le.
Hiába papíron jobb a Nokia!Egyszerűen élvezhetetlen az androidos telók sokkal jobbak!
Nem mondom a Windoes phon-os telefonnak is megvan a maga előnye pl a rendkívül kis memóriaigény,de ezért könyörgöm olyan fapados valamit kapunk amitől élvezhetetlen a telefon.
Ráadásul az androidra az ICS megjelenése ota rákerült az intelegens memóriahasználat amitől a telefon oda csoportosítja a memóriát ahol több az igény.Verhetetlen!
Az a baj szerintem,hogy a Nokia cég még mindig HATALMAS lemaradásban van az okos telefon gyártás terén.
Lumia 630, #3 válaszolónak fingja sincs a WP-ről és a 630-ról, annyiből áll neki a WP, hogy "fúj csempe".
Persze hogy kinek mi tetszik, az ízlés kérdése, de a csempés felület nagyon szerethető, letisztult, átlátható, és információgazdag.
és szar
De tényleg ízlés dolga!Nekem az android jobban bejön.
A linux alapú rendszer,jobban közelít az asztali pc-hez,mint a WP.
"procilya"
aki ilyeneket ír, annak egy szavát ne olvasd el
mondd, kedves, milyen nokiát is pipált le az a szar G300-ad?
Mielőtt még csúnyán átmennénk any ázásba.
A kérdezőnek.
Te döntöd el.Csempét veszel,vagy téglát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!