Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei Ascend Y530 vagy Nokia...

Huawei Ascend Y530 vagy Nokia Lumia 630?

Figyelt kérdés
Érvek ellene / mellette... A kettő mobil közül szeretnék választani, s nem tudom eldönteni melyik legyen az. Segítsetek!!! :)

2014. júl. 18. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nokia Lumia 630 jobb telefon, de a Nokia Lumia 625 még jobb
2014. júl. 18. 16:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Viszont 30 000 el drágább is, ami jelenleg nálam kizáró ok. :) Ebben az árkategóriában, szerintem a 630 lesz a legjobb. De javítsatok ki, ha tévednék! :))
2014. júl. 18. 17:41
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Hát én inkább Huawei párti vagyok nekem most is az van!

A nokiában rettenetesem nem teszik a fapados menüje.Ha nem volt még Nokiád csak androidos telefonod semmiképpen sem ajánlanám.Sok szól ugyan a nokia melett pl az isp kilyelző,amit az y530-ban nem látok.Bár az ényémben az van.

De a huavei 2 magos procilya elég jó.Rájta van a Jb és a legujabb rom is akadásmentesen fut rajta.

És elhiheted sokkal,sokkal szebb mint a nokia menüje.

Csak egy sztori:

Mikor anno megvettem a Huawei ascend g300-as telót és mutogattuk egymásnak a telefonokat odajött egyik haverom és előrántotta a 100 ákárhány ezer forintos Nokia lumnia mittudom hanyast és elkezdett villogni vele.

Én meg mondtam neki,hogy ezt nézd csak meg!

Hát majdnem elsírta magát.Gyakorlatilag nem volt olyan része a telefonnak amit a Huawei ne pipált volna le.

Hiába papíron jobb a Nokia!Egyszerűen élvezhetetlen az androidos telók sokkal jobbak!

Nem mondom a Windoes phon-os telefonnak is megvan a maga előnye pl a rendkívül kis memóriaigény,de ezért könyörgöm olyan fapados valamit kapunk amitől élvezhetetlen a telefon.

Ráadásul az androidra az ICS megjelenése ota rákerült az intelegens memóriahasználat amitől a telefon oda csoportosítja a memóriát ahol több az igény.Verhetetlen!

Az a baj szerintem,hogy a Nokia cég még mindig HATALMAS lemaradásban van az okos telefon gyártás terén.

2014. júl. 18. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
lol, ilyen hülyeséget sem olvastam még
2014. júl. 18. 18:14
 5/13 anonim ***** válasza:

Lumia 630, #3 válaszolónak fingja sincs a WP-ről és a 630-ról, annyiből áll neki a WP, hogy "fúj csempe".

Persze hogy kinek mi tetszik, az ízlés kérdése, de a csempés felület nagyon szerethető, letisztult, átlátható, és információgazdag.

2014. júl. 18. 19:27
 6/13 anonim ***** válasza:

és szar

De tényleg ízlés dolga!Nekem az android jobban bejön.

A linux alapú rendszer,jobban közelít az asztali pc-hez,mint a WP.

2014. júl. 18. 19:59
 7/13 Saavedro ***** válasza:

"procilya"

aki ilyeneket ír, annak egy szavát ne olvasd el

mondd, kedves, milyen nokiát is pipált le az a szar G300-ad?

2014. júl. 18. 20:45
 8/13 anonim ***** válasza:
? :) ?
2014. júl. 18. 20:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Mielőtt még csúnyán átmennénk any ázásba.

A kérdezőnek.

Te döntöd el.Csempét veszel,vagy téglát?

2014. júl. 18. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Aztán kiderül melyikből lehet építkezni!
2014. júl. 18. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!