Huawei Ascend Y530 vagy Nokia Lumia 630?
... csak be kell nézni a Mobilaréna Lumia 630 vagy 930 fórumszobájába, mindenki áldja a pillanatot, amikor Androidról váltott.
Pár idézet 630-as topikból: "Most már több, mint 1 hete én is boldog Lumia 630 tulaj vagyok és egyáltalán nem bántam meg a váltást az Androidos telómról. Ez a WP 8.1 valami istenkirály rendszer, meglepett a gördülékenysége és mindent tud, amire nekem szükségem van."
"Nagyon tetszik ez a csempés kezdőképernyő és a testre szabhatósága, előző telefonomhoz képest bitang gyors, meg sem reccen (első beállításoknál kell kicsit várni, de az simán belefér), kamerája számomra szintén előrelépés, WIFI szuper jó (érintés után szinte azonnal csatlakozik is), adatkapcsolat is flottul megy rajta. Nevek mellé kép társítása pikk-pakk megy. Egy sor olyan alkalmazás van "gyárilag", amit androidon vadásztam (pl bevásárlólista egyszerű készítése, adatforgalom figyelés), térkép indítás az előző telefonon volt 5 perc, itt 5 másodperc. Összegezve már most beleszerettem a telefonba és remélem, hogy nagyon sokáig nyúzhatom."
És egy idézet 930-as fórumszobából, aki LG G3-ról váltott(!): "Első nap a telefonnal az ismerkedésé volt. Állítgattam, telepítgettem, kersegéltem, telefonáltam, neteztem, navigáltam, fényképezőt próbálgattam. Nem kíméltem. Reggel 7-kor vettem le az első töltésről és most tart 37%-nál. Véleményem szerint ez nagyon jó. Végig wifi, 3G, 2 email szinkron, viber, facebook ... Mindenről csak felső fokon tudok beszélni. Ilyen sima működést egyik androidos telefontól sem láttam :N Nem kérdez, teszi a dolgát villámgyorsan. Nagyon nem bántam meg, hogy váltottam WP-re! Ezek ismeretében - bár csak az első napomat töltöttem a rendszer társaságában - megfogalmazódott bennem egy költői kérdés: miért mondják sokan, hogy csak WP-t ne?"
Tudod, én inkább nekik hiszek, mint Neked, kinek még csak a kezében sem volt egy WP 8.1-es telefon.
Kedves 63%-os. Szép szavak, de
1. a kérdésemre, amit feltettem Neked, továbbra sem reagáltál
2. érvet nem írtál, hogy mitől annyira ultraszar a windows phone 8.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!