Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nemrég vettem át a szervízből...

Nemrég vettem át a szervízből a telefonomat (Nokia Lumia 1020), amelynek a képernyője elsötétül a hívás ideje alatt. Nem reagál az érintésre). Mi lehet a baja? Windows frissítés? Sim kártya? Vagy a panel hibás?

Figyelt kérdés
A hívások ideje alatt nem reagál az érintésre. Lerakni is csak úgy tudom a vonalat, ha megnyomom a képernyőzár gombot a telefon oldalán - ilyenkor felvillan a telefon egy tizedmásodpercre- és így nagyjából látom, hogy hol van a vonalmegszakítás gomb... ez másnál is van? Azóta tapasztalom ezt, amióta kicserélték a panelt, de az is lehet, hogy a Sim kártya produkálja ezt. (vagy egy utóbbi Windows frissítés). Szerintetek mi lehet a baja? Menjek vissza a szervízbe reklamálni(harmadszorra is)?

#mobil #hiba #Windows Phone #Nokia Lumia 1020 #képernyő elsütétülés
2014. júl. 17. 05:24
1 2
 11/11 Wadmalac ***** válasza:

"vízálló sony-t, ami beázik, majd rámfogják, hogy miattam volt, és nem él a gari?"

A beázásra nincs garancia, semmiképpen.

Sosem volt.

Arra csak a Caterpillar ad.

Szóval? :)

2014. júl. 18. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!