Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 930 vagy Samsung...

Nokia Lumia 930 vagy Samsung Galaxy S4 vagy s5?

Figyelt kérdés

galaxyhoz van gear fit is.

s5 nem sokkal jobb és viszont drágább.

Az s4hez meglenne ilyen okos ora ami 60E ft és viszont h sportolok jol jönne.

Melyik lenne ezek közül a legjobb és miért?

skype a legfontosabb! előre is köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 16. 23:21
1 2
 11/15 anonim válasza:
82%
A lumia!Hiaba reklamozza tobbet a tv a samsungot,mert csak egy nagy baromsag!Mindenki,a samsungal van de azt senki sem mondja,hogy az akumulator nem tarja a toltest!Es maskulonben rengeteget akadozik!Nekem lumia 720 van,tobb mint 1 eve es egyszer sem volt leakadva es nagyon gyors es minden ami kell megvan a lumiakon!En most keszulok egy lumia 1520 venni,mivel mar az a divat!En az mondom hogy a lumiakat valazd!
2014. júl. 19. 13:59
 12/15 A kérdező kommentje:
és a sony ericcson xperia z1?
2014. júl. 19. 23:37
 13/15 anonim válasza:
13%

A Nokia eleve hibás kijelzökent jött ki szoval vigyázz vele.

Nekem is ilyen van, meet meg utáltam az androidot, de most hogy a fekete sötét Lila, és a fehér háttérnél becsikozódik a kép így annyira nem volt jó választás.

2014. dec. 14. 01:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Galaxz S4 egy régebbi modell, mint a másik kettő, és ennek megfelelően lassabb is. S5 és 930 kb. egy kategória, de eddigi ttapasztalatom alapján a WP-s telefonok sokkal megbízhatóbbak. Másrészt a Nokiák anyagfelhasználása még mindig minőségi, Samsungnál sajnos sokszor gyenge a műanyag. Párszor leszedi az ember a hátlapot, és eltörnek a fülek stb. Meg android nem olyan stabil, mint a WP, több a fagyás, akadás vele. Szóval szerintem 930 egyértelműen:) Egy jó telefon :)
2015. febr. 8. 12:29
 15/15 Nóra Sztahó válasza:
Lucian10 honnan veszed meg a lumia 1520at?
2015. ápr. 18. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!