Mi a véleményetek a samsung galaxy trend plusról?
#1:Látszik nem volt még ilyen telód!
de hogy a kérdésre is válaszoljak: Pont pár napja vettem 1 ilyen telót, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Kamera szép képeket csinál, jól néz ki a teló, betekintési szög rendben van, hangerő rendben, első kamera rendben,nem fagy le semmi gond nincs vele. Igazából 1 nagyon jó telefon megéri az árát! Csak 1 hiba van benne, kihagyták a tartozékok közül a headset-et,de gondolom nem egy 2k-s headset-től fogsz csődbemenni!
Majd rájössz.. :D 3 hónap múlva mondd ugyanezt.
Lakd be a rendszer, úgy ahogy akarod, majd azt veszed észre, hogy szépen lassan elfogy a RAM és majd gyönyörűen akadni, meg lefagyni fog. Lesznek majd random újraindulások, meg fagyásaid is. Nem beszélek hülyeséget, ilyen telefonja van anyámnak már 4 hónapja, párszor lefagyott már neki, meg belassult.. Azt anyám a telefonáláson, meg a sms-en kívül talán a facebookra használja. Nem hardcore tester, szóval tapasztalatból beszélem ezeket.
Mielőtt lehülyézed a másikat, gondolkozz. ;)
Jah, és a tesóm Galaxy S4-e is fagyott már, "szelfiken", meg a facebookon kívül másra nem használja ő sem, nekem az Ace 2 is fagyott eleget, mint a szar. Szóval ennyit a Samsungokról , meg a fos TouchWiz-ről.
Vegyél iPhone-t, az tuti nem fog akadni, meg fagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!