Stabilitás, de nem túl jó kamera vagy "újdonság"?
Figyelt kérdés
Iphone 4s-en gondolkozom, erről írtam, hogy stabil, de a kamerájával nem vagyok kibékülve. Újonnan venném 70 ezerért, vagy vegyek inkább mást, ami újdonság ebben az árkategóriában?
Mert hogy az Iphone már 2 éves vagy mennyi, ősszel jön a 6..
2014. júl. 16. 20:53
1/2 anonim válasza:
Lumia 920, 925 mar kaphato abban az arkategoriaban. Habar az sem mai darab, meg mindig tamogatott, nincs EOL datum megadva igy legalabb meg egy evig tamogatva is lesz.
Kameraja kivalo, nem fagy, nem akad, es osszessegeben jol mukodik - jobban mint akarmelyik iPhone vagy Androidos telefon.
2/2 anonim válasza:
igen, ha kamera fontos, akkor inkább egy lumiát vegyél 920-tól. magával a 4S-el nincs probléma, én nagyon szerettem, és szvsz annak is aránylag átlagon felüli a kamerája, de azért egy 920-nak jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!