Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok az után gyártott...

Mit gondoltok az után gyártott IPhone töltőről?

Figyelt kérdés
Most ment tönkre az IPhone töltőm, viszont em szeretnék több ezret kiadni új töltőre, így valami olcsó, 1000ft-os töltőbe gondolkozom. Mennyire megbízhatók?
2014. júl. 14. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
is-is. pont ez a gáz. lehet kapsz egy olyat, amivel nincs gáz, de az is lehet, hogy egy olyat, amiben semmi elektronika nincs, és a 230 V egyenesen megy a telóba...másrészt meg az iPhone is elég szépen kiszűri a hibás vagy hamis tartozékokat, így amúgy se tudnád tölteni.
2014. júl. 14. 21:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát, ha valami f*s, akkor azt írja ki a telóm, mint most a rossz töltőnél, hogy nem támogatott a kiegészítő, vagy tölti, és tönkre vágódhat a teló?
2014. júl. 14. 21:27
 3/5 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk egy teló boltban veszek töltőt (itt a közelben T-mobile van), az is lehet olyan, ami elronthatja a telefonomat?
2014. júl. 14. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
ott nem, meg igazából ha a kábeled jó, akkor másféle teló töltőfeje is jó, aminek szintén 5V 1A-es kimenete van.
2014. júl. 14. 21:59
 5/5 anonim ***** válasza:

én ezt vettem

www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Power-Adapter-USB-Charging-USB-Charger-USB-Cable-for-iPhone-4-4s-White/732650040.html

500ft volt (a 2db egy csomagban!), ingyen szállítás, 1 hét alatt megjött, remekül működik

2014. júl. 14. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!