Dpi fidesz kártyával ilyen esetbe tudok telefont rendelni?
Nővérem nevén van két dpi fidesz kártya, de az egyik előfizetést édesanyám használja,
már lehetőség lenne készülék vásárlására mind a két előfizetésbe.
Nővérem nevén van ugyebár ezt már írtam, de ő kint él külföldön, ha édesanyám rendelne telefont akkor ő is átvehetné?
Előfizető adatait nem lehet módosítani ahol nővérem neve van és átírhatatlan, de a számlázási cím (számlafizetői cím)-nek megtudom adni,hogy mi legyünk de az úgy rendben lenne? Átadná a futárszolgálat?
Fontos lenne minél hamarabb mert találomra vesznek ki telefonokat a listából, illetve tesznek be, de ha megint kikerülnek a jók akkor szívás.
Megrendeltem, és : az előfizetés tulajdonosa (nem használója, számlafizetője) veheti át és írhatja alá!
Nyilván megrendelés után írta ki, előtte bárhol keresgettem egyértelmű infót nem találtam, de email-be ahogy megadtam az adatokat az anya neve lett az előfizető neve, szóval szerintem átveheti majd. Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!