Mit kell csináljak, hogy a telefonos szolgáltató ne tiltsa le az új mobilszámomat két hét múlva?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy új SIM kártyát, (mert volt egy zaklatóm), új telefonszámmal, és elvégeztem az aktiválási teendőket is, de az ügyfélszolgálatos magyarázott valamit arról, hogy meg kellene csinálni, mert különben kénytelenek lesznek letiltani az új számot két hét múlva, de én nem figyeltem oda. Tud valaki erről valami?
A válaszaitokat és segítségeteket nagyon szépen köszönöm. :)
2014. júl. 13. 18:50
1/3 anonim válasza:
Talán hallgatóztunk, mikor az ügyfeles elmondta a teendőidet? :)) Legközelebb figyelsz rá.
2/3 anonim válasza:
ha telefonon lett aktiválva, akkor majd kapsz egy levelet, amiben benne lesznek a teendők, és egy kód...ezzel kell megerősíteni, hogy az a név és cím, amit megadtál, az hiteles.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, hogy emlékeztettél! Így elolvasva beugrott, hogy valóban elmondta, csak olyan sok info zúdult rám egyszerre, hogy megzavarta a fejemet. :)
2014. júl. 14. 01:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!