Iphone 5c NINCS SZOLGÁLTATÁS című felirat?
Udv,kb fel eve vasaroltam 3. Tulajdonosa vagyok a mobilnak,gyarilag vodafone fuggo,eddig teljesen meg voltam vele elegedve de 2 napja egy sms utan amit egy baratomtol kaptam valaszolni nem volt idom mert nem akarta csatlakozni a halozathoz.
Elofizetessel minden rendben van,direkt ellenoriztem is,adtak masik sim kartyat es kb 5x nullaztam a mobilt (halozati visszaallitast is),ujj iphoneken hoztam letre semmit nem allitottam vissza.
Ezek ellenere sem akar valtozni a helyzet.
Adasvetelit persze nem irtunk (enyi eszem van) ,ime checkereken vegigprobalgattam es nem tiltott...ilyenkor mi van?
Valaszokat elore is koszonom!
Hiába nézted az imei checkert az nem arra van.
A szolgáltató simán tilthatta.
Valószínűleg megvettél egy előfizetéses telefont. Nem fizették, a szolgáltató meg tiltott, te meg szívtál. Volt is erről egy riport a kékfényben, hogy rengetegen csinálják ezt, hogy kamu cégnévre vesznek telefont, aztán meg beviszik egy GSM boltba, vagy eladják a neten, aztán amikor a szolgáltató megelégeli, hogy nincs fizetve, akkor tiltanak. Hát szóval így jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!