Honnan tudok letölteni egy megbízható programot, amivel
kitudom süttetni a Sony Ericccson W880i-met?
Figyelt kérdés
Hali!A telefon T-mobile-nál vették,de kisüttették,hogy jó legyen bele a Pannon-os sim kártyám.Gondoltam töltök le hozzá frissítést,le is futtattam,és mikor újraindítottam a telefont,kiírta,hogy helyezzek be érvényes sim kártyát.Ebből következtettem,hogy "letörölte" (vagy nem tudom mit csinált vele) a szoftvert amitől kártyafüggetlen volt a telefon.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. jan. 7. 23:04
1/6 anonim válasza:
szerinted?! én biztos nem adnék helyes választ, mert szerintem ez kissé a törvénybe ütközik!
2010. jan. 7. 23:39
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez nem egy szoftver amitől független egy telefon... de akármelyik "nem hivatalos" telefonboltba be dobod fél óra alatt megcsinálják, és kb . 3000 Ft.
2010. jan. 8. 02:30
3/6 A kérdező kommentje:
fuh nagyon köszönöm az első kommentet.....gondolom te(ön) biztos a törvények szerint él! gratulálok hozzá,nem ez volt a kérdésem...
II.komment:hát igen 3000ft de most sajnos nincs rá pénzem,de annyit tudok,hogy van olyan program amivel meglehet csinálni és szeretném a nevét, és hogy honnan tudom letölteni biztonságosan(vírusmentesen.De az is elég,ha csak a nevét mondják meg.
2010. jan. 8. 13:09
4/6 anonim válasza:
A Sonyericssonokat szoftveresen is lehet nyitni..Azaz igazándiból nem független,csak egy moddolt szoftal "elhitetik" az telóval hogy az. Jah,igen..amugy magad is meg tudod csinálni otthon,a gyári szürke dcu-60 adatkábellal(csak azzal) a szükséges szoftokat ingyen is le lehet tölteni..nézz szét itt [link] nagyon olvasd át a F.A.Q.-ot és mérlegeld,hogy amellett hogy illegális, viszonylag könnyedén hazavághatod a telefonodat.
2010. jan. 9. 01:13
5/6 A kérdező kommentje:
hallottam azt is,hogy ez így marad végleg,de ha t-mobileos kártyát rakok bele akkor működni fog megint?
2010. jan. 11. 15:12
6/6 anonim válasza:
Otthon nem tudod máshogy nyitni...véglegeshez szervízbox kell...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!