Milyen a Sony-DVX900 típusú videókamera? Most akarunk venni egyet, van ilyen használtan 28. 000 ftért. Az jó ár? Mennyire megbízható gép? 16 megapixeles. Jó felvételeket készít?
Úgy néztem, hogy a 28e Ft az kb. reális ár, (még jobb, ha 25ért odaadnák.. az akku állapotán sok múlik..)
Én személy szerint nem bízok az sd-kártyára rögzítő kamerákban, szerintem nem megbízható az adatok ilyen tárolása. Inkább a miniDV vagy a merevlemezes felvételt pártolom...
a 16 megapixel csak interpolált (nem valós) képfelbontás, de nincs is rá szükség.
Meg ne vedd! Ha már elkéstem, akkor rájöhettél, hogy az se nem sony se nem videokamera!
A legjobb indulattal is csak ócska webkamerának hívható.
A gép nem ér semmit, semmire sem jó, a 16 MEGA PIXELS felirat (csak összevetésként: egy Nikon D3 'csak' 12megapixel de az ára 1 millió forint körüli) ugyan szerepel a gép vázán, de alatta ici-pici betűkkel a következő is megtalálható: interpolated (ez magyarul annyit jelent, hogy a valódi képet a kamera szoftvere felnagyítja, kb. úgy, ahogy az ember egy rajzprogramban teszi)
. A kamera CCD érzékelője valójában 3mpixel körüli, optikai zoom nélkül, csak digitálisan lehet közelíteni a témára, a hangja kattog és serceg és egyáltalán semmi köze a sonyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!