Segítség? Fontos

Figyelt kérdés
Letöltöttem egy könyvet pdfbe, de ahogy olvasom fáj a fejem mert olyan kicsik a betűk(már beállítottam teljes képernyőre). csak úgy szeretném, hogy a szöveg illeszkedjen a képernyőhöz de ha nagyítom akkor nem illeszkedik.kérem valaki segítsen!

2014. júl. 12. 09:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és telóra van letöltve a könyv
2014. júl. 12. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Telepíts a telefonra ebook olvasó alkalmazást.Az annak megfelelő formátumba átkonvertálod a pdf fájlt.Így sorközt és teljes betűnagyságot is (programfüggő) tudsz változtatni,viszont sűrűbben kell gögetned az oldalt és lapozni.

2014. júl. 12. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

A pdf-t a Calibre programmal konvertáld ebook formátumra (epub, prc, mobi, vagy butatelefon esetén txt), ezt tedd a telóra, és a telefonra telepíts egy ebook olvasó progit (android esetén pl.: a Coolreader).

[link]

[link]

2014. júl. 12. 10:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Letoltottem az aldiko book readert, ramentem a pdf konyvre-->konvertalas.utana a cool readerbe megkerestem, de nem tudom megnyitni.mit csinaljak?:(
2014. júl. 14. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros amit írsz!

1, Most akkor az Aldiko-t vagy a Coolreader-t telepítetted?

2, Konvertáltál, de milyen formátumba?

A sz.gépen a Calibre-vel konvertáld epub vagy prc formátumra.

Telefonra átmásolod a prc könyvet.

A telefonra telepített Coolreader-ben Megnyitás - SD kártya - kiválasztod a mappát ahol a prc van, megnyitód, és kész.

2014. júl. 15. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Calibre - konvertálás:

[link]

2014. júl. 15. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!