Honnan tudok letölteni egy megbízható programot, amivel kitudom süttetni a W880i-met?
Figyelt kérdés
Hali! a telefon T-mobile-nál vették,de kisüttették,hogy jó legyen bele a Pannon-os sim kártyám.Gondoltam töltök le hozzá frissítést,felraktam a telóra,és mikor elindítottam kiírta,hogy helyezzek be érvényes sim kártyát,ebből következtettem,hogy "letörölte" (vagy nem tom mit csinált vele) a szoftverét amitől kártyafüggetlen a teló.
A válaszokat előre is köszönöm!
2010. jan. 7. 14:31
1/6 anonim válasza:
Ez már így marad!
A frissítéssel együtt visszakerült rá a simlock, amit csak a gyári program tud leszedni! (Én is így jártam!)
2/6 A kérdező kommentje:
és akkor most T-mobile-os simkártyával tudom csak használni?
2010. jan. 10. 20:47
4/6 A kérdező kommentje:
és te hogy oldottad meg ezt a problémát?
2010. jan. 12. 20:26
6/6 A kérdező kommentje:
sikerült ezt megoldani :D még akkor kisüttettem és semmi baja sincs
2010. nov. 2. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!