Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont szeretnék venni. A...

Telefont szeretnék venni. A pénzemhez amit ajánlanak az a SAMSUNG GALAXY S3. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma bent voltam egy értékesitésbe,beszélgettem az eladóval,ő nagyon dukmálta az ALCATEL POP C7 meg a ZTE BLADE L2.Azt mondja,hogy annyi mint az S3használtan,ezek meg garisok,újak és semmivel nem tudnak kevesebbet,a belsmemoria kivételével.Az S3ak is 50ért mennek használtan,ezek meg 50 újonnan,csak nem ismerem egyiket sem.Viszont ha a pénzt nézem... Vélemény ezekről?
2014. júl. 8. 18:36
 1/3 b95 ***** válasza:

Én a Pop C7-et ajánlanám.

Szerényebb a hardvere, mint a Galaxy SIII-nak, de lényegesen kevesebb a felesleges szemét, ami feleslegesen terhelné a hardvert, így végeredményben a valós felhasználói élmény egy dekával sem rosszabb.

Hasonló a ZTE is, de szerintem az Alcatel megbízhatóbb.

2014. júl. 8. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Aki Blade 1-et meg 2-t akar rádsózni ennyiért az jól le akar húzni. Ezek 3-4 éves megjelenéskor is alsó kategóriás telefonok voltak. A C7 már valamivel jobb ajánlat de még ez is messze elbújhat egy S3 mögött. Ezek a telefonok nem csak a belső memóriával kevesebbek egy S3-nál.

Új telefon 50 körül, inkább Moto G, Xperia L vagy egy Ace 3 LTE ha android fronton akarunk mozogni.

2014. júl. 8. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ilyen arban Moto G-vel jarsz legjobban.
2014. júl. 8. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!