Hogy kell használni az iphone-t? Nem értek hozzá sajnos egyáltalán
Figyelt kérdés
Itt van a kezemben a vadiúj iphone 5S de azt se tudom mit kezdjek vele, eljutok odáig hogy feloldom és kb ennyi... Nem tudok letölteni semmit sem, azt se tudom hogy kellene, fogalmam nincs mit hogy kell használni rajta. Eddig egy S3 minim volt, és ég és föld a két telefon, nem tudom mit kezdjek vele, kérlek segítsetek2014. júl. 8. 17:12
1/7 Smittes válasza:
Regisztrálj az AppStore alkalmazáshoz, és ott tudsz letölteni alkalmazásokat rá.
Vagy mit nem tudsz?
2/7 Smittes válasza:
3/7 |Orfeusz| válasza:
Kell egy iTunes fiók (mint Androidon a Google fiók), és érdemes hozzá egyből bankkártyát is társítani.
4/7 A kérdező kommentje:
sajnos nincs bankkártyám..
2014. júl. 8. 17:36
5/7 Smittes válasza:
Addig nem is kell még ingyenes alkalmazásokat szeretnél letölteni.
Viszont nem bunkóságképp, de érdekel hogy hány éves vagy?
6/7 Zakathol válasza:
Ki aktiválta a telefont? Ahhoz ugyanis eleve kéne lennie Apple ID-dnek, ha pedig az van, akkor alkalmazásokat is kéne tudnod letölteni.
7/7 anonim válasza:
Mi a f**znak veszel akkor iPhone-t? Ráadásul az akkori legdrágábbat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!