IPhone 3gs-ről hogy lehet eltakarítani a tethered jailbreaket? Sajnos így nem tudom telefonként használni mert azt írja hogy:nincs szolgáltatás.
Restore-ral. de a jb általában nem okoz ilyen problémát, nem kizárt, hogy halott a telefon (persze majd kiderül restore után).
Ha szoftveresen független a telefon, a restore-ral függő lesz megint.
iTunes-on keresztül is lehet aktiválni, csak dugjad be a gépre, és indítsad el az iTunes-t amikor aktiválna (és várj 2-3 percet). Viszont lenne pár dolog:
1 - SIM kártyás aktiváláshoz ha jól tudom PIN kód nélküli kártya kell (le kell tiltani legalább ideiglenesen a PIN kódot)
2 - ha szoftveresen volt függetlenítve a telefon (ha független), és eredetileg a te kártyádat nem fogadta el, akkor a függetlenítés eltűnt
3 - lehet, hogy az antenna halt meg. Ez esetben szerviz vagy kuka.
Ha iTunes-on keresztül sem aktivál, az érdekes.
Menübe betudsz menni, vagy akármi? Vagy csak az aktiválási képernyőt látod, kihagyási lehetőség nélkül?
Ha be tudsz menni a menübe, akkor kapcsold ki az automatikus hálózatválasztást, tegyed airplane módba egy percre (60 másodpercre, ne csak pár pillanatra), kapcsold ki az airplane módot, majd kézzel válaszd ki a t-mobilet, ha megtalálja a listában egyáltalán.
Szia, én az aktiválást ezzel kerültem meg: http://www.youtube.com/watch?v=EFqfWsMOofc
azzal az ixexplorer programmal.
nekem 6.1.3 (iPhone4) as rendszer van rajta és müködött.
ha kell még segítség küldj üzit. hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!