Xiaomi Mi-3 vagy Nokia Lumia 925?
Figyelt kérdés
melyik lenne a jobb választas ?
Xiaomi 280euró
Nokia 242euró
2014. júl. 3. 20:27
1/14 anonim válasza:
Nem egy kategória, papíron (és valószínűleg a valóságban is) jobb a Xiamoi. Inkább a 930-at mondanám vetélytársának.
2/14 A kérdező kommentje:
Értem , de árban kb. ugyanott vannak , Lumia 930 az meg kb. duplaja lesz.
2014. júl. 3. 20:46
3/14 anonim válasza:
Szolgáltatónál (Telenor, Telekom) legrosszabb esetben 150-ért lehet elhozni, előfizetésesen (vagy részletfizetéssel) még olcsóbban, akár 90 körül i
4/14 anonim válasza:
A Lumia, habar papiron nem, de valos hasznalatban veri a Mi3-at. Jobb a kameraja, a szoftver alapvetoen gyorsabb, akksiideje is jobb, es meg sorolhatnam. Amennyiben nem lenyeges hogy a legujabb hardvered legyen a legjobb konfiggal, vagy hogy Android legyen a telefon, javaslom a Nokiat.
5/14 A kérdező kommentje:
Az a lenyeg nekem hogy gyors legyen a bongeszoje , es vigye a komojabb jatekokat( pl. GTA San Andreas , Asphalt 8, ....)
2014. júl. 3. 21:39
6/14 A kérdező kommentje:
Szerintem a Xiaomi nem lehet rosszabb a Nokiatol , ha 3x jobb a procija, sokkal jobb GPU , dupla annyi RAM (933Mhz) , gyorsabb is a ram.
2014. júl. 3. 21:51
7/14 anonim válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy más rendszerek más igényekkel. WP vígan elfut 512 MB RAM-on is, míg Android... hát nem.
8/14 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz, de a processzor, GPU messze nem egy kategoria, mennyire erzodik ez?
2014. júl. 4. 08:21
9/14 A kérdező kommentje:
Itt nem az 512 mbn van a hangsuly , hanem 1 es 2 gb
2014. júl. 4. 08:57
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem érződik, 1020-ban/1520-ban/930-ban is csak fotós képességek miatt van 2GB RAM (kettős képmentés, RAW).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!