A Nokia Lumia 520, avagy az 525-ös éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok akkora szakértő, ráadásul ez lenne az első WP-m. Lehetőleg indokoljátok a válaszokat, lehet az egyik szempont sorsdöntő lesz.2014. júl. 3. 17:03
1/9 b95 válasza:
A gari miatt az 520-at vedd.
(persze ne sufnigsm-ből)
2/9 meszike91 válasza:
Ahogy az első irja, az 520 mellet szól a gari.
De a 525 mellet meg az 1 giga RAM szól, minden másban ugyan azok.
Döntsd el melyik érné meg neked legjobban!
3/9 A kérdező kommentje:
Hosszútávon jobban megérné az 1 GB RAM? Jelenlegi telóm 512-es csak de fél év után már kevésnek bizonyult, de lehet ez azért van, mert androidos.
2014. júl. 3. 17:57
4/9 b95 válasza:
Igen, az Android RAM-igényesebb.
WP-nél meg sem érződik a fél GB!
Ugyan olyan gyors, mint 1 GB-tal.
5/9 meszike91 válasza:
Azért a WP-nél is érződik az 1 giga RAM:lassabban nyílnak meg az alkalmazások, gyengébb multitask. Meg vannak olyan játékok amik csak 1 vagy több giga RAM-mal működnek. Bár a 8.1 a multitask-on valamennyit javítani fog, de azért a több RAM semmiképpen se elhanyagolható.
6/9 b95 válasza:
Akinek játékok kellenek, az vesz drágább telefont.
Az appok betöltődése meg a RAM sebességén, és nem a mennyiségén múlik.
Amiben megmutatkozik a kevesebb RAM, az az, hogy kevesebb appot tud benntartani a memóriában.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi tudom mi az a RAM, csupán azzal nem voltam tisztában ,hogy milyen a WP-knél. Köszi a válaszokat!
2014. júl. 3. 18:27
8/9 b95 válasza:
nem is kérdőjeleztem ezt meg egyszer sem. az előző kommentem elsősorban a másik válaszadónak szólt ;-)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 4. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!