HTC One vagy Nokia Lumia 1020? Melyik éri meg jobban a telefon egészét (nem csak a kamerát nézve)? Esetleg még Lumia 925-tel vagy Galaxy S4-gyel összehasonlítva?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 21:12
1/7 anonim válasza:
A kamerától eltekintve a HTC one jobban megéri, sajnos a kameráját jól leadták, pedig minőségben nagyon ott van.
2/7 anonim válasza:
Jelenleg 925 jobban megéri az árát (Extreme Digitalban holnapig pl. 85 000 HUF), mert tudásban ugyanaz, mint a 1020, csak a kamerája nem annyira kiemelkedően jó. Egyébként a kamerát leszámítva HTC One is nagyon rendben van, anyaghasználatban és optimalizációban is, 8.1-es frissítéssel pedig teljesen jó alternatíva a WP is az Android mellett. Kérdés az, hogy melyikkel szimpatizálsz jobban?
Talán én a WP-t ajánlanám, mert 2016-ig még biztosan érkeznek a WP8-as telefonokra frissítések, ott van az offline ingyenes hangos navigáció, Office, és kamerában is jobbak az átlagnál (ZEISS, OIS).
3/7 anonim válasza:
Nekem a htc one nagy almom volt:) aztan kaptam egy xperia sp-t ,de em meg azota is nagyon szeretnek egy one-t, szoval annyira elfogult vagyok hogy tuti azt valasztanam :) haa meg lumia akkor az 1020, nahyon szuper kameraja van :)
4/7 A kérdező kommentje:
És mi a véleményetek a Galaxy S4-ről?
2014. júl. 1. 08:48
5/7 anonim válasza:
Samsung + Android + TouchWiz? Még az ellenségeimnek se... A Samsung maradjon a TV-gyártásnál.
6/7 anonim válasza:
én kicsit többet vártam az 1020 kamerájától, tehát nem nagyon estem hasra tőle, de nagyon szeretem. én mérete miatt nem venném a One-t, de egyébként az sgs4 kivételével nem fognál mellé egyikkel sem.
7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolót kérdezném, hogy neked Lumia 1020-ad van? Mi az, amivel nem vagy elégedett?
2014. júl. 1. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!