Milyen telefonotok van? És ha az ár nem számítana, milyet vennétek?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 19:29
2/8 anonim válasza:
Motorola Moto G. Ha le akarnam cserelni, akkor Blackberry Z10-re vagy Huawei Ascend P6-ra cserelnem.
3/8 anonim válasza:
Samsung galaxy note 3 fehér vagy i phone 5s
4/8 anonim válasza:
Iphone 5S 64gb-om van, asztroszürke színben. Semmire sem cserélném.
5/8 anonim válasza:
Nekem egy gombos nokiám van. Marad is, nem szeretem az okostelefonokat. És nem azért, mert nem lenne pénzem megvenni. :D
De ha mindenképpen muszáj választani, egy nexus 5-öt szereznék. Az ios-t és a windows phone-t is utáltam használni, az androiddal megbarátkoztam már táblagépen. De valószínűleg akármelyiket meg lehet szokni, egy telefont úgyis csak telefonálásra és üzenetekre használok, irodán kívül meg hagyjanak békén az emailekkel is.
6/8 anonim válasza:
HTC Desire van és egy Xiaomi mi2s-t vennék.
7/8 anonim válasza:
több telefonom van: galaxy s4, s5, iphone 4, 4s, 5s
az 5s-t használom, megjelenéskor megveszem a 6ost is
8/8 anonim válasza:
most lumia 800, de megszeretném majd magad lepni egy 930al. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!