Most valami furcsa kérdést olvashattok készüljetek. Nektek milyen telefonotok van? Vélemény? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Nem felmérés se semmi csak telefont akarok venni és meg akarom nézni kinek mi van mi a tapasztalat meg a véleménye róla :) légyszíves segítsetek2014. márc. 23. 07:10
1/7 anonim válasza:
Siemens C35. Nagyon megbízható, soha nem fagy le, hosszú az üzemidő és a készenlét, nagyon ajánlom.....:)
2/7 A kérdező kommentje:
LoL mi a rák pont ilyenem volt XD csak történt vele "kis" baleset átmentem rajta véletlen kamionnal :(
2014. márc. 23. 07:23
3/7 anonim válasza:
Nokia E51, C7, ill Lumia 800. Az e51 eltéve, hibátlan, megbízható. A c7 be van fogva gps nek meg netről töltögetni. Megbízható, stabil. Sajnálom hogy a simet kinyírták. Jobb lenne a Nokia alsó kategóriába jelenleg is. Én nagyon szerettem. L800. Nos atomstabil rendszer sok korlátozással. Netre telefonálni meg programozásra használom. Semmi bajom vele, meg vagyok elégedve ezzel is.
4/7 dirtboy válasza:
LG optimus G
véleményem hogy teljesen jó,mindent tud amit kell és gyors is,valamint igényes a kinézete,anyaghasználata.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm még jöhetnek válaszok :)
2014. márc. 23. 10:42
6/7 anonim válasza:
Jelenleg egy Lumia 520-at használok mindenre, eddig nincs kifogásom, csak az 1 gb egy bizonyos alkalmazáshoz, meg a kamerája lehetne jobb de ezt nem várom el egy 20000 Ft-os telefontól.
7/7 anonim válasza:
1 gb ram kéne egy bizonyos alk.hoz. Előző vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!