Roller5 kérdése:
Miért merül ilyen gyorsan a sony xperia sp-m?
Figyelt kérdés
2 óra alatt legalább 20 %-ot esett... a telefon kb 2 hónapos alkalmazások alig futnak rajta és szinte semmit nem használtam.Mit tegyek ? Esetleg garanciával vissza tudom vinni ?2014. júl. 2. 10:25
1/5 anonim válasza:
Garancia altalaban kenyes az akksinal...eloszor szerintem probalj meg letolteni valamilyen akksis applikaciot, ami meg tudja mutatni konkretan, hogy mi zabalja az akksit.
3/5 A kérdező kommentje:
Arra én is rájöttem már ... Viszont valami magyarázat csak lehet. Töltöttem le progit is. Minden alkalmazást leállít és nem sokat változik a merülés sebessége. Alapból 4.3 szoftver volt rajta de nagyon akadozott és rátettem egy régebbi 4.1 androidot. Ez bezavarhatott ?
2014. júl. 2. 14:43
4/5 anonim válasza:
Ha frissíted, vagy más szoftver teszel rá a telefonodra, akkor kicsit belassíthatja, akkumulátorát gyorsabban meríti, mert valószínűleg a gyártó nem tesztelte azon a verzión, és nem is arra tervezte. Pedig gondolom azon Sony-ba is Bravia Engine található, mely meghosszabítja az akku merülésének idejét.
5/5 anonim válasza:
"...a gyártó nem tesztelte azon a verzión, és nem is arra tervezte..."
Annak idején 4.1-el jelent meg.
"Pedig gondolom azon Sony-ba is Bravia Engine található, mely meghosszabítja az akku merülésének idejét."
A Bravia Engine nem arra való.
Nem mindegy, hogy tetted rá a régebbit. Azonkívül biztos vagyok benne hogy user error, valamelyik alkalmazás nem engedi elaludni a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!