Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia L nektek is ilyen...

Sony Xperia L nektek is ilyen gyorsan merül?

Figyelt kérdés
Este rajtahagyom a töltőn, reggel 100% az akku, de aznap estére 15%-ot merül úgy, hogy hozzá sem nyúlok, ott van magában kikapcsolt képernyővel.

2014. jún. 17. 23:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyik Androidos telefonnak sem kellen ilyen gyorsan merülnie. Egy beragadt alkalmazás merítheti ennyire. A beállítások/akkumulátor (vagy hasonló menüpont alatt) alatt nézd meg mi fogyasztja legjobban az akkut. Az alkalmazás eltávolításával vagy a beállítások módosításával megszüntethető a jelenség.
2014. jún. 17. 23:48
 2/2 anonim válasza:
Nekem ennyire gyorsan nem merül, szerintem is egy program lehet a baj. A beállításokban van olyan, hogy stamina mód. Azt ha bekapcsolod sokkal jobb lesz, de ha még mindig gyorsan merül, akkor van egy BatteryGuru nevű program amivel nekem már kettő napot is bír úgy, hogy komolyan használom a telót. Ez a program néhány napig nem működik csak tanulja a stílusod, de pár nap múlva működésbe lép és jó lesz.
2014. jún. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!