Iphone 4 vásárlása előtt álok, mire figyeljek oda?
Ezeréve iphone-om van, de most le foglak beszélni: ne vegyél 4 éves készüléket használtan.
Több ok is van, hogy miért ne: elavult, lassú, nem éri meg már az árát, a 4 év alatt az akkuja is nagyon elhasználódhatott.. Legalább 4S-t érdemes venni
4S igen, jelentősen jobb nála, viszont itt méggyakoribb az akksihiba, konkrétan 5-tel együtt egyedi szériahiba, nagyon sok ilyen van. én idáig amit 1-2x elrontottam anno a 4-em vásárlásánál anno, az a halk beszédhangszóró, a cserére szoruló home gomb, és mint mondtam 4S-emnél meg akksihiba. ez persze nem nagy tétel, akcióban 5ért megcsiánálják, azt hiszem pont most van akció iSamurai-ban, 6-áig.
ezen kívül tulajdonképpen mindent alaposan át kell nézni, nekem pl 4S-em kamerája pixelhibás volt(legalábbis nem koszos, mert leszedtem a hátlapot, és letakarítottam az üveg belsejét).
és persze a legfontosabb, hogy legyen kilépve az Apple ID-jából az illető, mert anélkül nem fogod tudni beaktiválni később egy restore után.
NE VEGYÉL iPhone 4et!
nekem is az van, csak én még akkor vettem meg mikor kijött 4éve. egyébként egy csúcsszuper telefon és nagyon meg vagyok vele elégedve mert ki bírt 4 évet és még most is használható (viszonyítás képen mikor megvettem egy Samsung Galaxy S-en vagy pedig Nokia N97en gondolkoztam és szerintem érthető mire gondolok itt)
de ezek ellenére még is csak 4éves hardver van benne és már rendesen érezhető ez a gyorsaságán úgy hogy az iOS 7et már fel se mertem rá rakni. volt osztálytársam aki rárakta és szinte használhatatlan (még a legújabb frissítéssel is, ami azért kicsit javított rajta)
ha csak azért kell, hogy menőzz akkor végül is iPhone csak szerintem jobb állapotban lévőket mondjuk 40-50ért lehet venni annyit meg nem ér meg. ha mindenféle képen iPhone kell akkor inkább 4S-t vegyél mert az még elmegy és nem sokkal drágább (+iOS7 is normálisan fut rajta), de én akkor is inkább már minimum egy 5öt vennék.
de ha olcsón akarsz "jó" telefont venni akkor lehet jobban jársz valami androidossal.
utolsó hozzászóló vagyok.
nekem se tetszik az android. a wp meg azért nem mert viszonylag kevés rá az alkalmazás, de az iOS is ugyan olyan zárt. iTunes nélkül nem boldogulsz :D
de tényleg sima 4-et ne vegyél, mert ár-érték arányban nagyon nem jó. esetleg ha még tudsz várni év végéig a telefon vásárlással, valamikor ősszel jönnek az új iPhoneok és akkor minden régebbi modell olcsóbb lesz valamennyivel és lehet már az i5öt is meg tudod venni, amivel szerintem elégé jól járnál mert tutira nem avulna el egy ideig.
ha csak a rendszere miatt vennél szifont, akkor ajánlani tudom még a BlackBerryt és azon belül a z10et! 57 ezer ft, 2 gb ram, hd kijelző, és nagyon stabil rendszere van, nézz utána ha érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!