Ha telenorosak vagyunk, attól még vehetek a t-mobile-ban telefont? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az egész család telenoros. Mindenkinek telenorból van a telefonja. De én kinéztem egy olyan telefont, ami csak a t-mobileban van. Attól még tudunk ott venni nekem? Köszi2014. jún. 30. 18:57
1/6 anonim válasza:
Miért ne tudnál? Ez nem egy olyan dolog, hogy ha egyszer az egyik szolgáltatónál vettél telefont akkor örök életedre ott kell telefont venni. Annál a szolgáltatónál veszel telefont amelyiknél akarsz. Csak hát a sim kártyádat nem fogod tudni használni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!
2014. jún. 30. 19:02
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azt hittem, hogy van ilyen, hogy ahhoz, hogy átmehess egy másik szolgáltatóhoz fizetned kell.
2014. jún. 30. 19:02
4/6 anonim válasza:
Persze hogy kell.
Új sim-kártyát, két év hűséggel...
Kivéve, ha nincs hűséged a telenornál. Ha nincs, átviheted a számodat a t-mobilehoz az új előfizetéshez.
Csak magánvélemény, hogy nem szabad ennyire akarni egy bizonyos telefont. Vagy ha igen, jobb megvenni egy hivatalos márkaboltban, vagy partnernél. Ott nincs hűség.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor most melyik az igaz? Kell fizetni vagy nem? Atlehet menni vagy nem?
2014. júl. 1. 09:44
6/6 anonim válasza:
Ha számhordozást szeretnél csinálni, de előfizetéses vagy és még tart a hűségidő akkor vannak bizonyos költségek.
De ha nincs hűségidő vagy feltöltős vagy, esetleg nem is akarod átvinni a számodat hanem új sim kártyát veszel a T-mobilenál akkor nem kell senkinek semmit fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!