60 alatt, de inkább 50 körül milyen értelmesebb telefont lehet venni?
Figyelt kérdés
Tudom...,ennyiért csak szart lehet venni. De ha az ember nem gyémánt kereskedő, akkor ez van. Az xperia modellek tetszenek, az L-t kinéztem, de elég borsos 60ért nekem, sajnos. a kijelző jólenne ha 4,6' lenne. Kösz a segítséget előre is!2014. jún. 30. 18:07
1/8 anonim válasza:
Azert en a Moto G-t nem neveznem sz*rnak egyaltalan, pedig ilyen arban van kb. De van tobb jo telo, ebben az arban azert egyaltalan nem sz*rokat adnak csak.
2/8 A kérdező kommentje:
Ennek szívből örülök. Párat tudnál/tudnátok írni? azt sem tudom hol kezdjem a keresgélést, mi lenne a legerősebb hardveresen, és még az sem lenne hátrány ha tetszene is :D.
2014. jún. 30. 18:28
3/8 anonim válasza:
iPhone-t vegyél, ne szar androidosat. Nem bánod meg, ha költesz rá egy kis plusz pénzt. Lehet, hogy az alma jelet is megfizeted, de megéri. 4S nagyon jó!
4/8 A kérdező kommentje:
Az nekem megfizethetetlen drága, de ha lenne rá pénzem, sem szánnék ennyit egy telefonra, de kösz a tippet. Androidnál maradva, mik az opciók ezen a téren?
2014. jún. 30. 19:18
5/8 anonim válasza:
Az opciók? Ne szolgáltatónál vegyél telefont! Függetlenül vehetsz xperia sp-t is az xperiák közül.
6/8 A kérdező kommentje:
Függetlenül nézek, nem szolgáltatónál. De ezekben a gsb webshopokban nem nagyon bízok... az sp meg drágább mint 60. az L pont annyi talán.
2014. júl. 1. 14:32
7/8 anonim válasza:
Motorola Moto G, Acer Liquid E3, Lg Optimus F6, Allview Viper V1, Lg L90, Sony Speria Sp stb
8/8 anonim válasza:
[link] itt van 60k alatt. A normális gsm boltokból lehet rendelni, eddig minden tabletet és telefont ilyenekből rendeltünk, negatív tapasztalat nincs. Csak a föld alatti 10 ezer forintos óccó ájfonos gsm boltokat kell kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!