Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S5230 a Pannonnál akciósan+tel...

S5230 a Pannonnál akciósan+telóbeszámítássla lehet? (lent)

Figyelt kérdés

Veszek egy S5230-at,ami a pannonnál akciósan 24 990 ft.

És ha beváltom a régi teómat akkor ugye már csak 14 990 ft.

Csak azt nem tudom,hogy össze lehet e vonni ezt a két akciót.

Valaki segítseeen!! :DD

2010. jan. 5. 18:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aloha neked is!

Barátomnak (+ az egész családjának) még le se járt a hűségideje, és úgy vette meg a telóját ugyanezzel az akcióval (+ az egész család:D). És én is így vettem, hogy volt már előfizetésem, szóval nem oszt-nem szoroz, hogy új előfizető, vagy már meglévő, lényeg, hogy lehet új is, vagy hosszabbítson, vagyis az új két éves hűségnyilatkozat aláfirkantása. :)

Kedves kérdező, menj be egy pannon boltba és ott elmondják azt, amit már én is. :D Meglesz a teló! :D

2010. jan. 5. 23:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Illetve meglenne, ha még lenne... én is ilyet akartam, de már nincs a kínálatban sem... -.-" Remélem te több sikerrel jártál, mint én.
2010. jan. 7. 21:39
 13/13 A kérdező kommentje:

sziasztok!!

köszi a válaszokat.ha valaki tud olcsó de jóó telókat(érintőset mindenképp),akkor írjon.:)

2010. jan. 12. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!