S5230 a Pannonnál akciósan+telóbeszámítássla lehet? (lent)
Veszek egy S5230-at,ami a pannonnál akciósan 24 990 ft.
És ha beváltom a régi teómat akkor ugye már csak 14 990 ft.
Csak azt nem tudom,hogy össze lehet e vonni ezt a két akciót.
Valaki segítseeen!! :DD
Szerintem nem.
(Ne hidd már, hogy egy 35.000 ft-os telót megvehetsz 15.000.)
Szerintem a kártyás árából (35.000) vonnak le 10.000-t, ha beviszed a használt mobilod. Azaz, akkor is csak 25.000 ft lesz.
Vagy ha tévedek akkor bocsi. :)
van valaki aki 15.000 ft-ért vette pannonnál?
De az lesz a legjobb ha bemész a pannonhoz és ott megkérdezed.
aha.az lesz:)
De szerintem simán lehet,mert a telót csak akkor válthatom be,ha új előfizetésem lesz,tehát ez majdnem olyan,mintha előfizetős lennék :))
A Samsung Corbym Praktikumban 36990.-
Az előfizus 19990.-
Már volt előfizetésem, de lejárt a hűségidő, így meghosszabbíttattam, + vittem be használt mobilt, így lett 9990.- DE! Volt még valami netes akció, így levontak még 500 Ft-ot, vmi netshop volt, vagy mi (nem intéztem semmit neten), és végül 9490-et kellett fizetni. :D Úgyhogy szaladjon csak a kérdező, mert nem tudom meddig érvényes a használt mobilos akció, január vége talán.
Két évvel ezelőtt is vettem így telefont, akkor is 10 ezerért beszámították a régit, de mivel az új is annyiba került előfizusan, így ingyen ideadták. :D
kedves kérdező majd írd meg, hogy hogyan sikerült megvenned!
Én ilyet találtam pannon oldalán:
" A 10 000 forintos kedvezmény 2009.11.03. és 2010.02.01. között érvényes, 2 ÉVES hűségnyilatkozat aláírásával, kizárólag az ÁSZF-ben meghatározott ÚJ, Pannon számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program készülékkedvezmény felhasználása esetén.
A kedvezmény a lakossági akciós árlistában feltüntetett összegből kerül levonásra, nem halmozható, és más kedvezményekkel NEM vonható össze. "
hát samsung s 5230at nem fogod tudni megvenni, 10.000ért vagy 15.000!! hihi..
nézzétek:
kikerestem.
Ott bekarikáztam hogy tényleg samsung s5230ról van szó, csak valamiért nem mutatja a képét. :S
A másik karika mutatja hogy: Új számlás előfizetéssel,
használttelefon-beszámítással (ha bármilyik kategóriát is választod) akkor is 24.990 ft alatt nem úszod meg.
Aloha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!