Milyen csajos telefonok vannak?
iPhone mért csajos? Szerintem nem csajos, kivéve ha rózsaszín vagy valamilyen élénk színe van, de a fekete az egyáltalán nem. Sok fiúnak van fekete iPhone-ja.
Amúgy a kérdésre válaszolva, az összes telefon csajos ami rózsaszín vagy fehér, bár az utóbbi inkább unisex.
Csajos telefon alatt valami színesre gondolsz?
Mit tudjon? vagy az nem annyira fontos, csak szép, feltünő legyen.
szerintem is a samsung s5230 jó lenne! még feketében is szép.(nekem olyan van)--->
garantáltan tükrös. élőben szebb.
vagy valami színes: nokai 5310!
nagyon nagyon vékony, szép.
többféle színben is van: Fekete alapon piros oldalt,rózsaszín,fekete vagy kék.
vagy fehér alapon:
Szerintem nagyon jó telefon.
De van fe
Köszönöm a válaszokat! Áh, nem gondoltam színesre. A fehér telefonok nem is igazán tetszenek. A nokia 5310 nekem nagyon kicsinek tűnik, tetszik a nagy képernyő, ezért is gondolkoztam inkább érintőképernyőn. Most nekem is nagyon megtetszett a samsung s5230, de az már olyan sok mindenkinek van a környezetemben. Nálatok nem? :S De amúgy tényleg jó telefon és nagyon tetszik is. LG-t nem szeretnék venni, illetve az nem igazán tetszik. Ez a shine arany színben nagyon megtetszett, de valami újabbat szeretnék. Nem muszáj érintőképernyőnek lennie, csak a shine-nak is olyan nagy a kijelzője, először azt hittem, érintőképernyős. :) De nekem nem kellene, mert pl. az arany szín nem illik hozzám. A pink telefonok meg nem tetszenek:D Szóval max maradt a fekete:D pl ezüsttel vagy valamilyen színnel.
Köszi mégegyszer a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!