Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen csajos telefonok vannak?

Milyen csajos telefonok vannak?

Figyelt kérdés
Pl. Lg Shine ("aminek a képernyője tükörnek is használhatóxD") csak valami újabb és ügyesebb:D
2010. jan. 5. 18:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
IPhone
2010. jan. 5. 18:16
 2/11 anonim válasza:
Lg Kp 500-502 stb..
2010. jan. 5. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Hát szerintem az lg kp 500/502 pont, h nem csajos telefon. Az annyira férfias, h nem igaz. Az iphone viszont tényleg csajos!
2010. jan. 5. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
samsung s5230 pinkbe :D
2010. jan. 5. 18:27
 5/11 anonim ***** válasza:

kp502 van pinkbe is

[link]

2010. jan. 5. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:

iPhone mért csajos? Szerintem nem csajos, kivéve ha rózsaszín vagy valamilyen élénk színe van, de a fekete az egyáltalán nem. Sok fiúnak van fekete iPhone-ja.

Amúgy a kérdésre válaszolva, az összes telefon csajos ami rózsaszín vagy fehér, bár az utóbbi inkább unisex.

2010. jan. 5. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:

Csajos telefon alatt valami színesre gondolsz?

Mit tudjon? vagy az nem annyira fontos, csak szép, feltünő legyen.

szerintem is a samsung s5230 jó lenne! még feketében is szép.(nekem olyan van)--->

[link]

garantáltan tükrös. élőben szebb.

vagy valami színes: nokai 5310!

nagyon nagyon vékony, szép.

többféle színben is van: Fekete alapon piros oldalt,rózsaszín,fekete vagy kék.

[link]

vagy fehér alapon:

[link]

Szerintem nagyon jó telefon.

De van fe

2010. jan. 5. 20:25
 8/11 anonim válasza:
samsung x830 pink, picike, és nagyon cuki, olyanom van
2010. jan. 5. 22:22
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Áh, nem gondoltam színesre. A fehér telefonok nem is igazán tetszenek. A nokia 5310 nekem nagyon kicsinek tűnik, tetszik a nagy képernyő, ezért is gondolkoztam inkább érintőképernyőn. Most nekem is nagyon megtetszett a samsung s5230, de az már olyan sok mindenkinek van a környezetemben. Nálatok nem? :S De amúgy tényleg jó telefon és nagyon tetszik is. LG-t nem szeretnék venni, illetve az nem igazán tetszik. Ez a shine arany színben nagyon megtetszett, de valami újabbat szeretnék. Nem muszáj érintőképernyőnek lennie, csak a shine-nak is olyan nagy a kijelzője, először azt hittem, érintőképernyős. :) De nekem nem kellene, mert pl. az arany szín nem illik hozzám. A pink telefonok meg nem tetszenek:D Szóval max maradt a fekete:D pl ezüsttel vagy valamilyen színnel.

Köszi mégegyszer a válaszokat! :)

2010. jan. 5. 23:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát,ugylátszik te olyan csaj vagy akinek a csajos telók nem jönnek be:D Sok gyártónál a csajos telók fehérek vagy pink színűek...általában inkább szépek mint okosak megspékelve valami mintával,vagy tükrös felülettel:D Szerintem olyat vegyél ami tetszik és tudja az általad elvárt funkciókat...egy csaj nem a telefonjától lesz csaj:)
2010. jan. 6. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!