Milyen nagy tudású telefonok vannak, jó aksival?
Van egy Samsung Galaxy Mini telefonom,ami 2-3 hónapos,alig használtam,szinte telefonálásra,néha mondjuk egy héten 70 percet hallgatok rajta zenét meg néha mondjuk hetente 20 perc net és olyan az aksija,hogy jó ha 1 napot ki bír,
ez normális?
Milyen olyan telefon van,amelyik nagyobb tudású,mint pl galaxy mini,de több napot is kibír az aksija,mondjuk,ha nem egész nap,de mondjuk ha egy nap 2-3 órát használom,akkor jó lenne,ha kibírna 3 napot.
Lg,samsung,Sony és Nokia telefonok a jobb márkájú telefonok,samsungokban most megrengett a a szeretetem,tapasztalatok?
jó lenen egy nagy tudású telefon,amelyik tényleg kibír 3 napot,ha sokat nyomod.
internet,zene,programok,sms,telefonálás,stb....
Az okostelefonokat naponta kell tölteni. Ha keveset használod, kétnaponta.
Amúgy sokmindent tehetsz, hogy lassabban merüljön, vedd le a fényerőt, kapcsold ki a wifit/mobilnetet/bluetooth-t/gps-t, ne futtass felesleges programokat a háttérben, és ne nézegesd feleslegesen. Esetleg romcsere.
Nekem a Blade főzött rommal 4 napot is kibír, de a biztonság kedvéért naponta töltöm (15-28 százalékot merül naponta, ebben bennevan kb 3 perc hívás, 1 óra mobilnet és fél óra játék).
jó,de nekem 20 perc facebookozás után 100%-ról mondjuk marad 30% ,most nem azért,de na ...
tudom nagyobb tudású,hamarabb lemerül,de azért biztos van valami olyan telefon,amelyik tovább bírja,nagyobb kapacitású aksi? nem hallottam még erről,de ez biztos jó és a blade rom csere is,köszönöm.
Mondjuk néztem az LG optimus 2x,tapasztalatok szerint hány nap alatt merül le?
ha használom is,én kb napi használatom:
2-3 perc telefon,1-2 sms,30 perc facebook,1 óra zenehalgatás,30 perc net,ez lenne az elvárásom,mondjuk egy telefonnal kapcsoltban,hogy ennyit kibírjon 1 nap és mondjuk csak 2-3 naponként kéne tölteni....
és lehet,hogy alapból mindegyik akku ilyen,mi lenne ha okoskodás helyett inkább normális választ adnál?
szépen megkérdeztem,nem muszály rá válaszolni,
ma 17:05: Én is iPhone-t használok, de szerintem te nagyon túlzol... Nálam egész napos folyamatos használat alatt lemerülne 4-5ször is. Azt nehezen hiszem el, hogy a nap végére 50%-ra jut csak le...
De persze lehet, hogy neked más a használat mint nekem... Nekem pl. az alkalmazások használata jelenti ezt, amik bizony nagyon merítik.. :)
De ez igaz minden okostelefonra, naponta kell öket tölteni ha rendesen vannak használva.. ha csak telefonálásra akkor bírják napokra is.
Ha ennyi használat mellett így lemerül akkor az akku szar. Ezen nincs mit szépíteni. Szóval még mindg nekem van igazam.
Egyáltalán bevitted már, hogy megnézzék??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!