Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen olcsobb okostelefont...

Milyen olcsobb okostelefont válasszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ugyanis most megyek középiskolába és igazándiból "normális" telefonom nincs.

Szerintetek milyen telefont válasszak ami megéri az árát és nem túl drága. Én nézegettem de nem találtam. Vélemények is érdekelnek amiket én megtaláltam az Samsung Galaxy Pocket Neo, Vodafone Smart 4 mini. Olyan telefon érdekel igazándiból amin lehet normálisan skypolni, normális képeket csináljon. Elölre is köszönöm!

2014. jún. 29. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Lumia 520!
2014. jún. 29. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Samsung Galaxy S Advance
2014. jún. 29. 20:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Többen írtátok a Nokia Lumia 520, de úgy tudom, hogy a Nokia telefonokon Win 8 van. A windows 8 mennyire megbízható??

2014. jún. 30. 13:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem, a Nokián Windows Phone 8 van, ami teljesen más az PC-s verziótól. Amúgy sokkal stabilabb és megbízhatóbb, mint az Android, mert az iOS-hez hasonlóan zárt rendszer a WP.
2014. jún. 30. 13:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól még nem jobb. De igazából A Lumia 520 is jó választás.
2014. jún. 30. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
De nem is rosszabb. Inkább másnak mondanám, mint rosszabbnak (főleg 8.1-es frissítés után), viszont ebben az árkategóriában én jobbnak tartom (hosszútávra).
2014. jún. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!