Heder0914 kérdése:
Milyen telefont vegyek 50 ezerből?
Figyelt kérdés
csak új készülék jöhet szóba,zenehallgatásra,netezésre,filmezésre,sfgamera,beszélgetésre kellene,szép képet csináljon,fontos az előlapi kamera.2014. jún. 29. 11:04
12/16 anonim válasza:
ne vegyél windowsosat. nekem olyan van, és mára már eljutottam arra a szintre vele, hogy hivatalosan is beismerem, hogy rossz döntést hoztam, hogy azt vettem. az alkalmazások borzalmasak pl. Az android sokkal jobb sajnos. És ja javul meg minden de még így se.Kijön egy végre minden szempontból jónak tűnő, és akkor meg bezárogat meg ilyenek. Szóval nem az igazi na.
13/16 anonim válasza:
Az Android is tud marhaságokat csinálni.
15/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!