63 ezerből milyen telefont vegyek?
Pl: Sony Xperia J a telenor oldalán nézem, hogy előfizetés nélkül 59 ezer ft!
Szerintem ez jó választás lenne, én biztos ilyet vennénk!
J-t nem ajánlom, tényleg túl van árazva. Amik megérik az árukat, azok, amit a 2. válaszoló is írt. Leginkább a Sola szerintem:) 60 körül lehet hozzájutni kártyással:) de attól is függ az ár persze, hogy kártyafüggetlenben vagy valamelyik szolgáltatónál veszed.
Azt amit az utolsó linkelt be nem ajánlom... csak gyári garanciával szabad venni telefont, boltival sosem. Ismerősöméknél mindkét gyerek ilyen helyről kapta a telefon karácsonyra, egyik sem működik rendesen (folyton újraindul, a másiknak meg az aksija egy kalap szar és fél nap alatt lemerül, mindkettő okosteló), az oldalnak meg miután elmondták, hogy mi a baj, nem tesznek semmit... Másrészt - mivel tudom szélsőséges eset volt az előbbi - sokszor külföldről rendelik és itthon függetlenítik őket, azért olcsó, az ilyenekre meg nem véletlenül adnak kevesebb garanciát...
pt már rendeltem az az igazság scak aztán felhívtak hogy már nincs az 1 év garanciásból és nem is lesz a 2 év garanciás meg 72 ezer
másik cégnél megint rendeltem immáron már 65 ezerért telenorosat aztán innen is jött a hívás hogy csak kártyafüggetlen van és az 73 ezer
amit egyik válaszolo irt Sony xperi p t akkor azt nem szabad megvenni?
köszönöm a válaszokat
hát nem volt a t-mobilnál csak 90 ért a P így Sony Xperia U t vettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!