IPhone 5 vagy xperia sp?
A penz megvan ra csak nem tudom hogy melyiket eri meg venni.
A bencmark tesztek mennyire szamitanak hetkoznapi hasznalat mellett?
a benchmark tesztek hétköznapi használatban semmit nem számítanak, csak jó vele villogni. szerintem is iPhone 5-öt vegyél. alapjaiban persze az sp olcsóbb, de gyorsabban el is értéktelenedik. ha mondjuk 2-3 évre szeretnél tervezni, az iPhone teljes mértékben helytálló lenne, az SP viszont nem egy csúcskategória, csak közép, így ha a teljes szoftveres támogatást nézzük, akkor jövőre már el is felejti a sony. ez persze megint nem teljesen temetendő dolog hétköznapi használatban, de azért jó, ha ez is egyszerűbb és gyorsabb. én például mélyen át tudom érezni azok bosszankodását, akik akár 3-4 hónapig kénytelenek várni, mire kiadják az ő telójukra is az aktuális frissítést, míg ez iPhone-on azonnal meg is van megjelenése után szolgáltatótól függetlenül.
a méret egy szubjektív dolog, nekem is 4,5"-es telóm van, és kicsit soknak találom, talán az iPhone 5 mérete lenne igazán megfelelő számomra.
az is mellette szól, hogy több féle tok, tartozék van hozzá. ellene szól a lightning csatlakozó, ami sajnos viszonylag drága, és a kábel könnyen törik...durván ennyi, de szóval inkább iPhone éri meg jobban.
Pontosan milyen telefonotok van?
Köszönöm a válaszokat.!!!:)
"Menj már az iPhonnal...semmit nem tud. "
Mi az, amit nem tud? :D
Egyébként iPhone 5s vagy Nokia Lumia, androidosat ne vegyél szerintem sem.
Menj el az üzletekbe, ahol ki lehet próbálni a kitett készülékeket és gondold át, neked melyik jönne be jobban.
2 ismerősömmel összehasonlítottuk a telefonjainkat.
Nokia Lumia 625, Samsung Galaxy S4, iPhone 5S..és hiába a lumiámnak volt a leggyengébb processzora mégis az volt a leggyorsabb. Nem is tudom miért. Nokia Lumiát vegyél. Most fog megjelenni a 930-as is..nagyon szép, mindent tud. Simán megéri majd az árát. Itt a jellemzői: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!